Over ons

Specifieke behandeling met de modernste technieken

DentalCare4u is de tandartspraktijk in Aartrijke van Sabine Dieudonné. Zij richt zich met sociale en bijzondere tandheelkunde ook op personen met specifieke noden en behoeften. Zo helpt zij ook patiënten die niet in de reguliere tandheelkunde terecht kunnen, met een individuele behandeling op maat. Ze maakt hierbij gebruik van de modernste technieken en nieuwe inzichten, altijd in functie van het optimaal welzijn van elke patiënt.

Elke behandeling is altijd op afspraak.

Jarenlange ervaring met specialisatie

Sabine Dieudonné bekwaamde zich door continue opleiding en toegepaste behandelingen in diverse facetten van gespecialiseerde tandheelkunde. Zorgbehoevende personen helpt ze aan een mooi verzorgd gebit met een aangepaste behandeling op maat.

Haar jarenlange expertise in meerdere grote zorginstellingen in de regio past ze toe in haar eigen tandartspraktijk DentalCare4U in Aartrijke.

DentalCare4u, uw tandarts met
jarenlange ervaring

Een stralend gebit voor een prachtige uitstraling

Een verzorgd gebit zorgt niet alleen functioneel voor een goede gezondheid, maar ook esthetisch voor een boost van het zelfvertrouwen, voor iedereen. Daarom helpen wij personen met specifieke behoeften. Een behandeling met een gespecialiseerde aanpak is de sterkte van onze praktijk.

Wij gaan daarbij geen uitdaging uit de weg. Met een uitgebreide kennis van therapieën bieden wij de oplossing voor elk tandprobleem.